Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

River Cleanup in Verviers

zaterdag 16 juli 2022 - 08:00 tot 17:00

De beheerploeg van Natuurpunt Markvallei en nog tal van andere vrijwilligers gingen in het voorjaar, samen met zusterorganisatie Natagora,  mee de Vesder opruimen in Pepinster en Verviers.
Het initiatief – dat in de beheersploeg startte – eindigde mede omdat in het voorjaar het zwaartepunt van de beheerswerken in onze eigen gebieden ligt .
Een jaar ná de zware overstromingen nodigt River Clean Up, de organisatie die alle opruimactiviteiten coördineert, ons op 16 juli a.s. uit om samen nog eens de handen uit de mouwen te steken.  We kunnen in een fototentoonstelling terugkijken op de catastrofe die Wallonië trof en de golf van solidariteit die daarop volgde.
Bij voldoende belangstelling zullen we initiatief nemen voor carpooling zoals bij de vorige keren.
Als jullie vanuit Natuurpunt Markvallei wensen deel te nemen, stellen we voor om in te schrijven via deze link. Op die wijze kunnen we ons als groep presenteren en kan de carpooling georganiseerd worden.  Wij zorgen dan voor een gezamenlijke inschrijving bij River Clean Up.  Ter info laten we jullie de link naar de website van River Clean Up toekomen.  Je ziet dan meteen het programma en wat je best zelf meebrengt.

Gegevens

Datum:
zaterdag 16 juli 2022
Tijd:
08:00 tot 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Verviers
    wpChatIcon