Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vertoning “Onze Natuur” in De Klapekster – VOLZET

vrijdag 24 februari - 19:30 tot 22:30

De film “Onze Natuur” is een ambitieuze natuurdocumentaire over de natuur in onze achtertuin. Prachtige verhalen over bekende en onbekende dieren die verwondering opwekken en de liefde en het respect voor onze natuur vergroten. Dit is het verhaal van de overwinnaars, de opportunisten, de uitvreters, de vechters, de slimmeriken, de bazen. Maar ook dat van de verliezers, de soorten die we over een paar jaar misschien niet meer tegenkomen..

Deze familiefilm neemt elke kijker mee in de wondere wereld van Onze Natuur. Nooit eerder is onze eigen achtertuin in al zijn glorie vertoond. Een visueel spektakel dat op groot scherm pas echt tot zijn recht komt. Een kans om oog in oog te komen staan met de grote maar ook de allerkleinste dieren, met als doel te verwonderen, te leren fier zijn op al dat moois om ons heen.
Na het grote succes in de bioscoop organiseert Natuurpunt Markvallei een eigen vertoning in bezoekerscentrum Vallei van het Merkske, De Klapekster. Bart Hoeymans droeg ook zijn steentje bij voor de film en zal voor de bezoekers zijn bijdrage toelichten.

Meteen een goede reden om lid te worden van Natuurpunt Markvallei. Dat kan via deze pagina.

Gegevens

Datum:
vrijdag 24 februari
Tijd:
19:30 tot 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Bezoekerscentrum Vallei van het Merkske – De Klapekster
Kolonie 41
Wortel, Antwerpen 2323 België
+ Google Maps
    wpChatIcon