De fotowerkgroep

<< Alle werkgroepen

Wat?

Fotowerkgroep Natuurpunt Markvallei brengt mensen samen die zich bezighouden met natuurfotografie (en film) in onze vereniging.

Waarom?

Er is nood aan beeldmateriaal dat het brede publiek aanspreekt om zo kennis te maken met onze natuur. Dat gebeurt in folders, ons afdelingstijdschrift ’t Bieteutje, infopanelen, de website ….  Door middel van fotomonitoring (het fotograferen op vast afgesproken punten gedurende een lange periode) bezorgen we ook beeldmateriaal aan het beheerteam om zo de evolutie van de flora in onze natuurgebieden op te volgen.

Wie?

Wim Verschraegen, Geert Brosens en Paul Versmissen trekken de fotowerkgroep. Maar iedereen die bezig is met fotografie is welkom. De fotowerkgroep heeft een gevarieerd aanbod aan vrijwilligerstaken: lesgever, beeldbewerking, uitstapverantwoordelijken, moderator en tappers bij fotocafés, samensteller fototentoonstellingen. De leden van de fotowerkgroep zijn allemaal enthousiast over fotografie en leren veel van elkaar.

Wanneer?

Fotowerkgroep Natuurpunt Markvallei organiseert zes uitstappen en vier fotocafés per jaar. Twee keer per jaar komt de groep bijeen voor overleg. Dan worden ook de thema’s voor de fototentoonstellingen in het bezoekerscentrum vastgelegd.

Contact

fotowerkgroep@natuurpuntmarkvallei.be