Werkgroep communicatie

<< Alle werkgroepen

Vergadering Werkgroep CommunicatieWat?

De werkgroep communicatie houdt zich bezig met interne en externe communicatie van de afdeling. We maken een driemaandelijks tijdschrift, zorgen voor lay-out, druk en verspreiding. We zorgen voor de opmaak van onze website om allerhande leuke berichten via sociale media wereldkundig te maken. De agenda is altijd actueel en via nieuwsbrieven roepen we leden en sympathisanten op deel te nemen aan acties of activiteiten.

Waarom?

Voor een goede werking van Natuurpunt Markvallei is communicatie onontbeerlijk. Het resultaat en het feit dat we met een grote groep mensen ook heel veel mensen kunnen bereiken, maakt het meewerken in de communicatiewerkgroep heel plezant. Ieder heeft zijn verantwoordelijkheid. We maken  samen afspraken over de manier waarop we communiceren en zoeken naar opportuniteiten om beter te doen.

Wie?

Verantwoordelijke van de werkgroep is Drej Oomen. De WG Communicatie heeft mensen nodig die alert zijn, een vlotte pen hebben of gewoon veel tijd hebben om foto’s te nemen. In de communicatiewerkgroep kunnen we  lay-outers gebruiken en vooral ook mensen die thuis zijn in sociale media. Maar evenzeer is er werk dat met iets minder focus kan gebeuren. De inrichting van ons bezoekerscentrum leent zich eveneens om op een vlotte manier te communiceren.

Wanneer?

We komen een keer in de drie maanden bijeen om de inhoud vast te leggen van het tijdschrift. Die gelegenheid gebruiken we om andere communicatie-items met mekaar te bespreken.

Contact

communicatie@natuurpuntmarkvallei.be