Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Concert en stiltewandeling: Ogen.sluit // Seraphine & Florejan

zondag 29 oktober - 12:00 tot 17:00

Beleef een gedeelde ervaring tussen droom en concert, met Seraphine & Florejan op cello, harp en piano: laat je meevoeren op de poëtische composities van Florejan, en hun interpretaties van klassieke en minimalistische muziek, met name van J.S.Bach en Arvo Pärt. Bezinnen, ontspannen, wegdromen en genieten: deze klankervaring laat je de vele dagelijkse prikkels even vergeten en brengt je in een diepe innerlijke rust.​Verhalen vertellen door de universele taal van muziek, dat is wat deze muzikanten jullie willen bieden. Tickets van het concert kan je via deze link aankopen.

Voorafgaand kan je deelnemen aan een gratis unieke stiltewandeling, georganiseerd door Natuurpunt Markvallei. Wanneer je in stilte de natuur ervaart, merk je dat al je zintuigen op scherp gaan staan. En ook in muziek speelt stilte een essentiële rol. Kom je dit ook ervaren in deze bijzondere en unieke combinatie? Eerst een gegidste stiltewandeling, vertrekkende vanuit het klooster van Meersel-Dreef naar een nog geheim natuurgebiedje van Natuurpunt Markvallei, aansluitend geniet je verder tijdens een ligconcert. 

Deze stiltewandeling van ongeveer 6km wordt begeleid door een stiltegids en duurt anderhalf uur, zodat er veel tijd is om stil te staan – letterlijk en figuurlijk. Voor de stiltewandeling verzamelen we om 12u aan De Zevenster, Meersel-Dreef. Van daaruit vertrekt het vervoer naar het startpunt van de wandeling. Langzaam wandelen we terug naar Meersel-Dreef, waar we op tijd voor het concert weer aankomen. Zo ben je helemaal in de juiste gemoedstoestand voor dit unieke concert.

Gegevens

Datum:
zondag 29 oktober
Tijd:
12:00 tot 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Locatie

Bij De Paters
Dreef 42
Meersel-Dreef, Antwerpen 2328 België
+ Google Maps
    wpChatIcon