Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert en stiltewandeling: Ogen.sluit // Seraphine & Florejan

zondag 29 oktober 2023 - 12:00 - 17:00

Door overweldigend succes werd er twee concerten ingepland die dag. Beide voorstellingen zijn uitverkocht.

Personen die uitsluitend willen wandelen (12u of 15.30u) kunnen nog wel inschrijven via deze site!
Vergeet niet je vertrekuur aan te duiden.

Ga voorafgaand aan het 2e ligconcert mee op zoek naar de stilte in het Mariapark, met een natuurgids van Natuurpunt Markvallei. We komen bij elkaar aan de ingang van het Mariapark om 15.30 u., zodat we ruim op tijd zijn voor het ligconcert van Seraphine en Florejan.

Beleef een gedeelde ervaring tussen droom en concert, met Seraphine & Florejan op cello, harp en piano: laat je meevoeren op de poëtische composities van Florejan, en hun interpretaties van klassieke en minimalistische muziek, met name van J.S.Bach en Arvo Pärt. Bezinnen, ontspannen, wegdromen en genieten: deze klankervaring laat je de vele dagelijkse prikkels even vergeten en brengt je in een diepe innerlijke rust.​Verhalen vertellen door de universele taal van muziek, dat is wat deze muzikanten jullie willen bieden. Bekijk hier de info van GC Hoogstraten.

Voorafgaand kan je deelnemen aan een gratis unieke stiltewandeling, georganiseerd door Natuurpunt Markvallei. Wanneer je in stilte de natuur ervaart, merk je dat al je zintuigen op scherp gaan staan. En ook in muziek speelt stilte een essentiële rol. Kom je dit ook ervaren in deze bijzondere en unieke combinatie? Eerst een gegidste stiltewandeling, vertrekkende vanuit het klooster van Meersel-Dreef, aansluitend geniet je verder tijdens een ligconcert. 

Gegevens

Datum:
zondag 29 oktober 2023
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Locatie

Bij De Paters
Dreef 42
Meersel-Dreef, Antwerpen 2328 België
+ Google Maps
    wpChatIcon