Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Het verhaal van Wortel. Het moederdorp van Hoogstraten.

vrijdag 28 februari 2025 - 20:00 - 22:00

€5 – €8

Op vrijdag 28 februari komt Guy Muesen terug naar Bezoekerscentrum Vallei van het Merkske voor een lezing. Deze keer behandelt hij de geschiedenis van het dorp Wortel. En de Wortelse “papboeren” moeten zich niet al te nederig gedragen, want ze komen goed uit de geschiedenis als moederdorp van Hoogstraten.

De lezing over de geschiedenis van Meerle, op het eind van 2023, werd positief onthaald in De Klapekster. De aanwezigen waren onder de indruk van de geschiedkundige achtergrond en de communicatieve vaardigheden van Guy Muesen. Die avond zelf namen mensen van Natuurpunt Markvallei al het initiatief om Guy te engageren voor een lezing over Wortel.

Guy Muesen focust opnieuw op verhalen over het echte leven in een klein dorp, waarin mensen zoals jij en ik centraal staan. Het verhaal begint nog voor er sprake was van de stad Hoogstraten. De voordracht kan gratis bijgewoond worden en start om 20 uur in Bezoekerscentrum Vallei van het Merkske (De Klapekster). De deur gaat om 19.30 uur open. Info: info@natuurpuntmarkvallei.be

Inkom bedraagt 5 euro voor leden, 8 euro voor niet-leden

Gegevens

Datum:
vrijdag 28 februari 2025
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€5 – €8
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Bezoekerscentrum Vallei van het Merkske – De Klapekster
Kolonie 41
Wortel, Antwerpen België
+ Google Maps
    wpChatIcon