Dichters in de Kolonie

Jo Govaerts en Tjitske Jansen stellen hun nieuwe dichtbundels voor tijdens een poëziewandeling in de Kolonie van Wortel. Om het nog gezelliger te maken nodigden ze Maud Vanhauwaert, de voormalige Antwerpse stadsdichteres en recente winnares van de Jan Campertprijs, en de Turnhoutse stadsdichteres Liesbeth Aerts uit. Alle vier lezen ze voor uit eigen werk. Helemaal coronaproof. Omdat Wortel-Kolonie een grensdomein is, hoeft zelfs niemand de grens over te steken.

Op zaterdag 15 mei ontmoet het publiek in groepen van tien personen de dichteressen. Vertrekpunt is het bezoekerscentrum van Natuurpunt Markvallei, De Klapekster. Na de wandeling kan je nog genieten van “aan rechtheid het lak”, een expo met foto’s van Wim Verschraegen en gedichten van Koen Verschueren, in de Klapekster. Deelname aan deze activiteit is gratis, maar inschrijven via de website van Natuurpunt Markvallei is verplicht.

Dichters in de Kolonie, zaterdag 15 mei vanaf 14.30 u. (tijdslot te reserveren), met Jo Govaerts, Tjitske Jansen, Maud Vanhauwaert en Liesbeth Aerts.
Reserveren kan via de activiteitenpagina op www.natuurpuntmarkvallei.be.

Een organisatie van Davidsfonds Uitgeverij, Querido, L&M Books en Natuurpunt Markvallei.