René zwaait af als vrijwilliger in de Klapekster

Vandaag konden de bezoekers van Bezoekerscentrum Vallei van het Merkske – De Klapekster wellicht voor het laatst genieten van de diensten van René Hofkens. René is al jarenlang trouw op post als vrijwilliger en verzorgt met veel plezier mee het onthaal in ons bezoekerscentrum. Woensdag was de laatste jaren zijn vaste moment in de week. Hij zet er nu na jaren dienst een punt achter.

Voorzitter Bart Royens bedankt vrijwilliger René Hofkens voor zijn jaren trouwe dienst!

René was jarenlang leerkracht in het Sint Jan Berchmanscollege in Westmalle. Hij gaf er vooral wetenschapsvakken, in de eerste plaats scheikunde. Vele veel jongere vrijwilligers kennen hem trouwens nog uit die tijd. Het laat zich al raden dat René een respectabele leeftijd heeft en dat er dus toch al enige tijd een acht als eerste cijfer van zijn ouderdom staat. Natuurpunt Markvallei is heel blij dat René na zijn actieve loopbaan voor vrijwilligerswerk in  onze vereniging koos. Nu hij er een punt achter zet was daarom voorzitter Bart Royens aanwezig om hem onze dank over te brengen. We hopen dat we René nog dikwijls mogen tegenkomen op onze activiteiten.

Misschien is het verhaal van René inspirerend voor andere mensen? Ben je op zoek naar zinvol en aangenaam vrijwilligerswerk? Denk zeker eens aan Natuurpunt Markvallei. Zondag aanstaande organiseren we overigens “Wat ruist er door de Markvallei”, de ideale activiteit om nader kennis te komen maken met onze werking!