Bedankt, vrijwilliger van Natuurpunt Markvallei!

Vandaag vieren we de Internationale dag van de Vrijwilliger! Vandaag zetten we  jou, beste vrijwilliger, in de paddenstoeltjes, euh… bloemetjes voor je mateloze inzet in onze vereniging. Of je nu je handen uit de mouwen steekt met beheerwerken in de natuur, tapt in de Klapekster, zorgt voor onderhoud van de Klapekster, wandelaars gidst, deel uitmaakt van het bestuur, actief bent in een van de werkgroepen, nieuwe leden werft, helpt bij evenementen, digitale ondersteuning biedt, of soms een handje toesteekt waar nodig,
JIJ BENT ONSCHATBAAR !

Het zijn onzekere tijden, waarin het vrijwilligerswerk sterk onder druk staat. Toch kunnen we als vereniging rekenen op jou. Jij staat er wanneer het nodig is, met je vrijwillige handen, voeten, hoofd en hart.

Misschien vind je je vrijwilligerswerk maar normaal en vanzelfsprekend. Toch is dit niet zo. Meer nog,  het is ieders plicht om jou hiervoor te bedanken. Zonder vrijwilligers geen warme vereniging die het broodnodige doet voor de natuur in onze regio!
Daarom, namens heel Natuurpunt Markvallei: een welgemeende dankjewel!

Ben je nog geen vrijwilliger en kriebelt het om eens een handje toe te steken? Neem vrijblijvend contact op met Stef of Katrien via bc.valleivanhetmerkske@natuurpunt.be, kom eens langs in de Klapekster of op één van onze activiteiten!