De Klapekster terug veilig open!

Afgelopen vrijdag werden er een aantal nieuwe richtlijnen aangekondigd door de regering. We hebben een concept uitgedacht waarbij de bezoekers verschillende mogelijkheden hebben en dat is goedgekeurd door het bestuur van Stad Hoogstraten.

Zo is onze winkel terug open waar je allerlei cadeau artikelen kan kopen, net zoals benodigdheden voor tuinvogels zoals nestkasten, voedersilo’s, vetbollen, vogelvoeder, etc…

Het is een goede zaak voor het grote aantal bezoekers voor de Vallei van het Merkske dat wij terug open zijn. Zo kan iedereen weer informatie verkrijgen en kan het toilet gebruikt worden.

Na een frisse wandeling kan een warme koffie of thee flink deugd doen. Bij ons kan je take away drank verkrijgen. Tijdens piekmomenten zal dit doorgaan aan het raam waar men kan aanschuiven met de nodige social distance en in open lucht. Bij drukte kunnen we de bezoekers zo scheiden van elkaar en maken we het veilig voor iedereen.

We vragen aan iedere bezoeker om de regels te respecteren, niet op ons terras te gaan zitten en afval netjes in de vuilbak achter te laten of thuis te recycleren.

De Klapekster - Natuurpunt Markvallei

Foto: Wim Verschraegen