EXPO: “Ervaar het landschap van Hoogstraten” t.e.m. 3 juli

Expo Fotowerkgroep Natuurpunt Markvallei
Foto: Wim Verschraegen

Fotowerkgroep Natuurpunt Markvallei groepeert leden die zich bezighouden met natuurfotografie (en film). Deze keer liet de werkgroep zijn werk zien aan het bredere publiek door de expo “Ervaar het landschap van Hoogstraten” in de expogang van Lokaal Dienstencentrum Hoogstraten van 6 juni tot en met 3 juli.

Als fotograaf beleef je onze natuur anders en deze beleving bieden we je aan via tentoonstellingen en publicaties. Binnen Natuurpunt Markvallei leveren zij beeldmateriaal dat het bredere publiek aanspreekt om kennis te maken met onze natuur en dit als bijdrage aan folders, ons afdelingstijdschrift ’t Bieteutje, infopanelen, onze website….
Door middel van fotomonitoring (het fotograferen op vast afgesproken punten gedurende een lange periode) bezorgen we beeldmateriaal aan onze beleidswerkgroep om zo de evolutie van de flora in onze natuurgebieden op te volgen.

Foto’s zijn gemaakt door:

Guy Adams, Ria Van Aelst, Geert Brosens, Ad Dekkers, Herman Mertens, Hilde Roos, Bruno Van den Wiele, Wim Verschraegen, Paul Versmissen, Jan Van Bavel

Alle info over de fotowerkgroep