Seingeven voor meer natuur!

Altijd gedroomd om eens seingever te zijn bij een wielerwedstrijd? We zorgen ervoor dat het kan, en dat je dan ook ineens onze aankopen van natuurgebieden steunt.

Gelvoc steekt een handje toe op het BK voor aspiranten op 15/8 door kruispunten te bezetten (niet actie voeren, maar het verkeer weghouden). Gelvoc heeft gevraagd een handje toe te steken. De vergoeding voor de door ons aangeleverde vrijwilligers wordt integraal gestort naar één van onze projecten.

Via dit formulier kan je jezelf aanmelden. twizzit.com/go/BKaspiranten

Meer info: Op zondag 15 augustus 2021 zullen zo’n 280 jonge renners op de Vrijheid sprinten voor de overwinning. Het Belgisch kampioenschap bestaat uit een tijdrit in de voormiddag en een wegrit in de namiddag. Dit gaat natuurlijk over een gesloten parcours, en om dat veilig te laten verlopen zoeken we voor elk kruispunt op het parcours iemand om het verkeer tegen te houden. Deze personen moeten wel +18 zijn. Je mag natuurlijk ook je kinderen mee brengen, maar er moet een volwassene per kruispunt staan.

En je mag het zo gezellig mogelijk maken, en je kruispunt bijvoorbeeld naar believen inrichten met comfortabele stoeltjes, parasol, en diens meer….Als je je hebt opgegeven zullen we in de planning zoveel mogelijk rekening houden met de ligging van het kruispunt ten opzichte van je adres. Misschien is het zelfs wel vlak voor je deur? Er is een shift van ongeveer 8u tot 13u en een shift van 13u tot ong. 18u (ligt eraan hoe snel ze rijden). En wie weet zie je hier wel de eerste flitsen van de toekomstige opvolger van zilveren Wout van Aert!