Paul Versmissen schildert met licht

Paul Versmissen maakt deel uit van de fotowerkgroep van Natuurpunt Markvallei. Op het einde van deze maand studeert hij af aan het IKO als student specialisatie fotografie. Twee jaar lang wist hij zich te bekwamen in de kunst van het fotograferen.  Als onderdeel van zijn afstudeerproject geeft hij nu een boek uit: “Stilstaande beweging”. De opbrengst van de verkoop van het boek gaat naar de aankoop van natuurgebieden in ons werkingsgebied.

© Paul Versmissen
© Paul Versmissen

Paul: “Ik had twee doelstellingen  vooropgesteld: een fotoboek maken en een selectie van mijn werken tentoonstellen.  Mijn boek: “Stilstaande beweging” is te koop bij Toerisme Hoogstraten en in Bezoekerscentrum De Klapekster. Je mag ook een seintje geven en dan bezorg ik het je. De prijs is 30€.”

Maar er is dus ook de tentoonstelling van de fotogroep “Het Slot” ↓↓.

Tentoonstelling Fotogroep 't Slot

En op 19, 20 en 21 juni is er een tentoonstelling van de eindwerken van het specialisatiejaar fotografie in het IKO Hoogstraten (Groenewoud). Zondag van 13.00 tot 17.30 uur en maandag en dinsdag 18.00 tot 21.30 uur. Op beide evenementen hangen enkele werken van Paul.

“Mijn eigen tentoonstelling gaat door in Expo 38, Begijnhof 38, Hoogstraten in september. (zie flyer hieronder) In Expo 38 ben ik dan altijd aanwezig. Je kan ook mijn foto’s bekijken op Instagram: “paulversmissen.fotografie”.”

Tentoonstelling werk van Paul Versmissen

De opbrengst van de verkoop van het boek gaat naar aankopen van natuur in het werkingsgebied van onze afdeling.